Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FORHANDLINGSTEKNIK FOR STUDERENDE – bliv en stærk hverdagsforhandler

oktober 24, 2022 @ 4:00 pm - 7:00 pm

Free

FORHANDLINGSTEKNIK FOR STUDERENDE – bliv en stærk hverdagsforhandler????
Forhandlinger forekommer hver dag. På arbejdspladsen. I studiegruppen. I parforhold. Blandt venner og familie. Det kan være om løn, arbejdsopgaver, emne til eksamen eller hvem der skal tage næste rengøring i hjemmet. Mennesker forhandler hele tiden. Bevidst som ubevidst. Og det er en kunst at få alle parter til at vinde.
Women In Business CPH inviterer alle studerende og nyuddannede, der er interesserede i at blive dygtige forhandlere til en workshop i forhandlingsteknik. Workshoppen er d. 24. oktober kl. 16.00-19.00 på CSS på Københavns Universitet. Her kommer du til at lære, hvordan du kan forhandle effektivt og skabe win-win-situationer, så det kommer både dig selv og andre til gode.

Advokat, Forhandlingsekspert og Erhvervscoach Anja Skau-Andersen, som vil stå for undervisningen til workshoppen, har mange års erfaring fra advokat- og konsulentbranchen, og afholdt mange kurser og foredrag indenfor værdiskabende forhandling, ledelse, relationskompetence samt konfliktløsning.
På kurset får du både teoretiske og praktiske redskaber til at forstå og kunne håndtere forskellige faser i en forhandling – fra forberedelsen til forhandlingen til det endelige resultat. Workshoppen er særligt rettet mod unge, studerende og nyuddannede uden den store viden indenfor forhandling.

????Program:
16.00-17.30: Første undervisningdel
17.30-18.00: Pause med let forplejning
18.00-19.00: Anden undervisningsdel

????Pris:
Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre din billet. Tilmelding til workshop er bindende.

????Link til tilmelding:
www.billetto.dk

Detaljer

Dato:
oktober 24, 2022
Tidspunkt:
4:00 pm - 7:00 pm
Pris:
Free

Arrangør

Women in Business CPH

Sted

Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5 kommunehospitalet
København, 1353 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside